til top

Finansiering

Byggeriet Byggekonto – Frihet til å velge

Alle byggeprosjekter medfører mange kjøp i løpet av en periode. Byggeriet Byggekonto hjelper deg å holde oversikten.

Smart og praktisk finansiering av ditt prosjekt

Det er mange ting å holde styr på i et bygge- eller oppussingsprosjekt. Blant annet kostnadene. Et byggeprosjekt medfører ofte mange kjøp i løpet av en periode, og det er fort gjort å miste oversikten over hvor mye penger du har brukt. Spesielt hvis du betaler fra en konto som du også bruker til andre innkjøp. Med din egen Byggeriet Byggekonto får du full kontroll på kostnadene, slik at du kan bruke mest mulig tid på å komme i mål med byggingen. Og skulle prosjektet bli dyrere enn forventet, har du med Byggeriet Byggekonto ekstra penger i bakhånd.

 

Alle kjøp på en felles faktura

Byggeriet Byggekonto hjelper deg å holde oversikten i byggeprosjektet. Alle kjøp du foretar deg med din Byggeriet Byggekonto i løpet av en måned, blir summert og presentert på en samlefaktura.


Bestilling og levering av varer uten oppmøte i butikken.

Med Byggeriet Byggekonto  kan du gi Byggeriet-forhandleren fullmakt til å belaste kontoen din. Slik kan du bestille varer og hente dem uten å gå gjennom kassen, eller du kan få varene levert rett på døra! Gi fullmakt her.

 

Rente- og gebyrfritt

Alle kjøp er rente- og gebyrfrie frem til forfall (inntil 6 uker). Det er heller ingen årsavgift på Byggeriet Byggekonto.

 

Fleksibel nedbetaling

Du betaler hele beløpet ved forfall eller nedbetaler over tid. Ved kjøp over kr 2 500 (maks kr 75 000) kan du, mot et gebyr, utsette betalingen rentefritt i 4, 6 eller 9 måneder. Vi minner om at lang nedbetalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

  • Betale om 4 mnd – gebyr kr 275
  • Betale om 6 mnd – gebyr kr 349
  • Betale om 9 mnd – gebyr kr 425

 

Alltid penger i bakhånd

Byggeriet Byggekonto  er en kontokreditt med tilhørende kredittkort som kan benyttes i alle landets minibanker og bankterminaler, samt til netthandel og i utlandet. Slik har du alltid penger i bakhånd i tilfelle det skulle dukke opp gode tilbud.

 

Priser og vilkår

Kontobetingelser

  • Nominell rente 21,0 %
  • Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)
  • Kontokreditt inntil kr 200 000

Priseksempel

Eff. rente 26,6 %, kr 40 000 o/12 mnd, kostnad kr 5 339, totalt kr 45 339

Minste månedlige betaling er 3 % eller begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedbeløp kan gi høye kredittkostnader. Kredittvurdering gjøres umiddelbart ved søknad.

Vilkår og betingelser for BYGGEKONTO