Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

test

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggeriet-butikk

Gulvet som legges raskere enn noe annet

Er du en håndverker som ofte legger parkett- eller laminatgulv, har du helt sikkert en rimelig god formening om hvor mange kvadratmeter gulv du klarer å montere i løpet av én arbeidsdag.

Da størrelsen på de fleste typer laminat- og parkettgulv er forholdsvis lik fra produsent til produsent, er det som regel ikke noen stor forskjell i mengden gulv du klarer å legge om du bruker den ene eller andre typen gulv.

Slik var det i alle fall før, men en ny type laminat er i ferd med å endre dette bildet. Mot slutten av 2020, lanserte nemlig BerryAlloc et helt nytt laminatgulv som har fått navnet Grand Majestic. Det er en videreutvikling av den svært populære Grand Avenue-serien fra samme produsent, og kan by på ekstra lange og superbrede planker. De er faktisk hele 30 cm. brede og 240 cm. lange - noe ingen andre gulv på markedet kan matche. Kolleksjonen kommer i to ulike design, Etna og Katla – med seks forskjellige dekorer fra lys til mørk eik.

Det er med andre ord et tidsriktig og moderne format som gir et helt særegent og unikt uttrykk. Dessuten bidrar formatet også til at monteringen blir enklere for deg som skal gjøre jobben.

berryalloc-image002.jpg


Foto: BerryAlloc.

Rask montering

Hver enkelt bord dekker nemlig en gulvflate på hele 0,7 kvadratmeter, og dermed går det mindre tid på å legge et helt gulv. Grand Majestic har også en sterk aluminiumslås med låsestyrke på 1200 kg/lm. Den bidrar blant annet til at det er mulig å legge flytende gulv på opptil 15 x 15 meter uten å bruke skjøtelister. Låsen gjør det dessuten svært enkelt å klikke bordene sammen, og det er faktisk så enkelt at det ikke er behov for å bruke slagkloss. Kortendene klikkes også enkelt sammen uten at du trenger å bruke ekstra tid på å jobbe med dem. Som du helt sikkert vet, er det ikke alle gulv som kan skryte av akkurat det.

Andre fordeler som er verdt å nevne når det gjelder Grand Majestic, er:

  • Det kommer med lyddempende underlag ferdig påmontert, slik at du slipper jobben med å rulle ut og tilpasse tradisjonelt gulvunderlag. Det betyr faktisk en god del tid spart i løpet av en hel dag med gulvlegging.
  • Gulvet er ekstremt slitesterkt og tåler slag og søl. Det er ikke bare bra for kunden, men også for den som skal legge det da det reduserer risikoen reklamasjon/skade på utført arbeid.
  • Det er et miljøriktig produkt som ikke inneholder skadelige stoffer eller kjemikalier fra sjekkliste A20, samt at det har lave emisjoner som bidrar til godt inneklima. Produktet er miljødeklarert, bruker råvarer som oppfyller krav til bærekraftig skogbruk og er tillatt brukt i henhold til BREEAM NOR.

Når du legger et Grand Majestic-gulv går altså jobben raskere, slik at du får frigjort tid til flere prosjekter og kan øke inntjeningen til bedriften din. Det er faktisk noe å ta meg seg videre.