Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

test

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggeriet-butikk

Å pusse opp badet med baderomspanel sparer deg for mye arbeid, og nå kan en forbedret hjørnelist forenkle arbeidet med baderomspanel ytterligere.

Å bruke baderomspanel er en effektiv måte å bygge våtrom på. De kommer i en rekke ulike dekorer som sikrer at alle kunder finner noe de liker. Meden forbedret list for skjulte, innvendige hjørner, skal arbeidshverdagen din nå i tillegg bli enda enklere.

Forbedret hjørneprofil for innvendige hjørner

Hvis du har montert baderomspanel tidligere vet du trolig at det finnes flere løsninger for innvendige hjørner. Én av disse er en skjult profil der sluttresultat er et stilrent hjørne, som fuges på samme måte som innvendige hjørner på flislagte vegger. Nå har Fibo lansert en forbedret utgave av den skjulte profilen. På samme måte som 2-delte innvendige hjørneprofiler trenger du ikke å feste profilen på platen før du starter montering, men kan skru den rett på veggen. Den har også en åpen side som gjør det mulig å tilpasse bredden på siste plate, og svinge den inn i profilen.

Jobb mer effektivt

Med den nye profilen trenger du ikke å starte/stoppe monteringen av platene over en dør, slik du måtte med den gamle løsningen. Det gjør at du kan jobbe mer effektivt, samtidig som kunden får et enda penere sluttresultat med fugede hjørner og uten en fuget plateskjøt over døra.

Fibo_baderomslist-3840x1200.jpg

Foto: Den nye profilen er åpen på den ene siden og har en kraftig tape som holder plata på plass. (Foto: Fibo)

Kraftig tape holder platen på plass

De nye profilene leveres med en tape på den ene siden som sørger for å holde plata på plass når du svinger den inn i profilen. Du kan også feste plata i toppen med en skrue, som vil bli dekket av taklisten. I tilfelle tapen slipper over tid er det dessuten et krav om å legge en fugestreng 2-3 mm fra kanten av profilen før plata monteres. Fugemassen fungerer både som lim og tetting.

Vær obs på at tapen er svært kraftig og du kan få problemer med å løsne plata igjen dersom du ser at noe har blitt feil etter du har festet den. Derfor anbefaler vi alltid at du tørrmonterer før du fuger og fester plata mot tapen.

Hos Byggeriet fører vi et stort utvalg baderomspanel og tilbehør. Kommer du innom viser vi deg gjerne hvordan de nye løsningene fra Fibo fungerer.